Termenii seriviciului

Vă rugăm să citiți Termenii serviciului ( "Termenii", "Condiții de utilizare") cu atenție înainte de a utiliza site-ul http://teste-online.info ( "Serviciul"), operat de Super Quiz ( "noi", "noi", sau "al nostru").

Accesul dumneavoastră și utilizarea Serviciului este condiționată de acceptarea și respectarea acestor termeni. Acești termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și alte persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului, sunteți de acord să respectați acești termeni. În cazul în care nu sunteți de acord cu oricare parte a termenilor, atunci nu pot accesa serviciul.

Conturi

Atunci când creați un cont cu noi, trebuie să ne furnizați informații care sunt corecte, complete și actuale, în orice moment. Imposibilitatea de a face acest lucru constituie o încălcare a Termenilor, ceea ce poate duce la rezilierea imediată a contului serviciului nostru.

Sunteți responsabil pentru protejarea parola pe care le utilizați pentru a accesa Serviciul și pentru orice activități sau acțiuni în conformitate cu parola, dacă parola este cu serviciul nostru sau un serviciu terță parte.

Sunteți de acord să nu dezvăluie parola niciunei terțe părți. Trebuie sa ne sesizati acest lucru imediat după ce a luat cunoștință de orice încălcare a securității sau a utilizării neautorizate a contului.

Link-uri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține link-uri către site-uri sau servicii web ale unor terțe părți care nu sunt deținute sau controlate de Super Quiz.

Super Quiz nu are nici un control asupra, și nu își asumă nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidențialitate sau practicile de orice site-uri sau servicii web ale unor terțe părți. În plus, confirmați și sunteți de acord că Super Quiz nu este responsabilă sau răspunzătoare, în mod direct sau indirect, pentru orice paguba sau pierdere cauzata sau presupusa a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau bazarea pe orice astfel de continut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă recomandăm să citiți cu atenție termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale unor site-uri sau servicii web ale unor terțe părți pe care le vizitați.

Legea care reglementează

Acești termeni vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din India, fără a ține cont de conflictul prevederilor legii.

Eșecul nostru de a pune în aplicare orice drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerată o renunțare la aceste drepturi. Dacă orice prevedere a acestor termeni este considerată invalidă sau inaplicabilă de către o instanță, celelalte prevederi ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești termeni constituie întregul acord între noi cu privire la serviciul nostru, și elimină și înlocuiesc orice acorduri anterioare, să avem între noi în ceea ce privește Serviciul.

Schimbări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, să modifice sau să înlocuiască acești termeni în orice moment. În cazul în care o revizuire este un material vom încerca să furnizeze cel puțin 30 de zile înainte de orice termeni noi care intră în vigoare. Ceea ce constituie o modificare substanțială va fi determinată la discreția noastră.

Continuând să acceseze sau să utilizeze serviciul nostru după aceste revizuiri devin efective, sunteți de acord să respectați termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați să utilizați Serviciul.

Cu permisiunea TermsFeed.com

Contacteaza-ne

Dacă aveți întrebări în legătură cu acești termeni, vă rugăm să ne contactați.